Krone Fleet Logo Krone Fleet Logo

PARTNERSCHAP IS MEER DAN EEN WOORD

De werkomgeving van transportondernemingen en transporteurs is tegenwoordig een echte uitdaging. Constante druk van deadlines, stijgende kosten in de nek en dan weer een panne. Wat goed als u dan een partner hebt die helpt waar hij kan. KRONE FLEET kent de wereld van bedrijfsvoertuigen en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Daarom beperken wij ons niet alleen tot de verhuur van trailers, containerchassis en wissellaadbakken, maar bieden wij u ook uitgebreide diensten voor alle aspecten van uw huurvoertuig.

Wij zijn tevreden, wanneer u dat bent.
Onze diensten nemen u de administratie en coördinatie rond uw voertuigbeheer uit handen en beschermen u op lange termijn tegen buitengewone kosten. Want alle servicekosten zijn berekenbaar en dankzij de onderhoudscontracten met vaste tarieven en kostenbeperking behoren onverwachte uitgaven tot het verleden.

In het huurcontract zijn de belangrijkste diensten al opgenomen. Optioneel kunt u nog veel meer aanvullende diensten boeken. Zo kan de omvang van de diensten volledig individueel aan uw behoeften worden aangepast.

Onderhoud en reparaties kunnen optimaal worden gepland, zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt. Hierbij profiteert u bij KRONE FLEET van het fijnmazige Europa-brede servicenetwerk van de fabrikant KRONE. Door uw voertuigparkbeheer uit te besteden, optimaliseert u uw kostenstructuur en kunt u zich weer intensiever aan uw kernactiviteiten wijden.

KRONE FLEET is er voor u, wanneer het er toe doet!
Met KRONE FLEET kiest u niet alleen voor eersteklas huurvoertuigen, maar ook voor een sterke partner met vele jaren ervaring, een uitgebreide service en absolute betrouwbaarheid. We zijn voor u – ongeacht wanneer en waar u ons nodig hebt.

Een overzicht van onze uitgebreide diensten:

ONDERHOUD & SLIJTAGE

Het zware dagelijkse transport gaat aan uw trailers niet voorbij zonder een spoor na te laten. Met deze servicecomponent trapt u bij slijtagekosten op de rem.

MEER LEZEN

Wij zorgen ervoor dat onderhoudsintervallen worden nageleefd en dat uw voertuigen onderweg zijn met alle voorgeschreven labels en certificaten.

MEER LEZEN

Ons fitnessprogramma voor alle koelapparaten. Bij de KRONE Cool Liners een onmisbare servicecomponent en daarom inbegrepen.

MEER LEZEN

Onze bandenbeschermingspolis met 24-uurs service. Zodat lekke banden niet veel geld en zo min mogelijk tijd kosten.

MEER LEZEN

Minder lekke banden, minder slijtage, minder brandstofverbruik - regelmatige bandencontroles lonen.

MEER LEZEN

SCHADEGEVAL

In geval van schade biedt ons serviceteam snelle en onbureaucratische hulp.

MEER LEZEN

In geval van schade biedt ons serviceteam snelle en onbureaucratische hulp.

MEER LEZEN

Onze technische service beantwoordt graag al uw vragen over het oplossen van uw technisch probleem.

MEER LEZEN

PECHGEVAL

Snelle pechhulp door EBTS KRONE. Mobility Service in heel Europa en op elk tijdstip van de dag en nacht.

MEER LEZEN

Wanneer uw voertuig voor controle of reparatie naar de werkplaats moet, zorgt ons partnernetwerk in heel Europa voor service via de kortste weg.

MEER LEZEN

OVERIGE SERVICES

Waar staat uw trailer? Zijn de deuren op slot? Klopt de koeltemperatuur? Slimme telematicafuncties geven online informatie!

MEER LEZEN

Wij organiseren transferritten – zodat uw trailer op het juiste moment op de juiste plaats klaar staat voor gebruik.

MEER LEZEN

Ontdek tijdens een uitgebreid advies hoe u de efficiëntie van uw bedrijfswagenpark systematisch kunt verhogen door te huren bij KRONE FLEET.

MEER LEZEN
HEEFT U VRAGEN? HIER KUNT U TERECHT 04105 6521 0 info@krone-fleet.com

ONZE SERVICES