Krone Fleet Logo Krone Fleet Logo

HUURAANBIEDINGEN

U BENT DE BAAS!

Breid uw ondernemersruimte uit met KRONE FLEET. Kapitaal dat in de trailervloot zit, komt direct vrij onder het motto "Huren in plaats van kopen!". Zodat u offensief op de markt kunt optreden en kansen slagvaardig kunt benutten. En KRONE FLEET? Werkt geëngageerd mee – ongecompliceerd flexibel, individueel! Eén telefoontje is voldoende en wij doen u een aanbod dat perfect aansluit bij uw wensen.

KRONE FLEET – Full service voor trailers & Co
KRONE FLEET maakt het u gemakkelijk. Als full service-aanbieder staan wij voor u klaar en zorgen wij voor uw huurvoertuigenpark. Onze nieuwe huur- en dienstenaanbiedingen zijn consequent afgestemd op de totale eigendomskosten en zorgen ervoor dat de kostendruk tot een minimum wordt beperkt. Huurvoertuigen moeten ontlasten en niet belasten! Dat is ons motto.

We verkleinen uw exploitatierisico met altijd moderne en dus voordelige voertuigen en het vrijkomen van restwaarderisico's. Met onze individueel afgestemde huuroplossingen beperkt u uw eigen kapitaalinbreng tot een minimum en krijgt u zo nieuwe financiële ruimte voor andere investeringen. Wie zijn kosten op lange termijn onder controle wil houden en waarde hecht aan flexibiliteit in zijn wagenpark, is met onze huuroplossingen altijd goed geadviseerd. Als tijdens de overeengekomen huurperiode uw ordersituatie en de eisen aan uw trailervloot veranderen, vinden wij samen een oplossing.

Kopen verplicht – huren ontspant!
Met KRONE FLEET kiest u niet alleen voor eersteklas huurvoertuigen, maar ook voor een betrouwbare verhuurder met jarenlange ervaring en een deskundige klantenservice. KRONE FLEET biedt u altijd de modernste producten. U bepaalt zelf wat u nodig hebt, hoe lang en welke diensten het moeten zijn. Voor gedetailleerd advies staan we altijd voor u klaar. Bel ons.

Flexibiliteit omhoog – stress omlaag!
Onze verhuurdiensten zorgen ervoor dat u zich in het dagelijkse transport geen grote zorgen meer hoeft te maken. Onze onderhoudscontracten met vaste tarieven en een kostenbeperking in geval van ongevallen of schade beschermen u tegen onverwachte kosten. Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen optimaal worden gepland, zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt. Hierbij profiteert u bij KRONE FLEET van het fijnmazige Europa-brede servicenetwerk van de fabrikant KRONE. Door uw voertuigparkbeheer uit te besteden, optimaliseert u uw algemene kostenstructuur. Helder, eenduidig en duidelijk – dat bespaart veel tijd en energie.

Naar het contactformulier >

DEZE COMPONENTEN BEHOREN TOT ONZE ACTIVEERBARE DIENSTEN:

U hebt net een nieuwe order gekregen. En het dringend noodzakelijke voertuig? Staat al zeer spoedig gehuurd op uw terrein

MEER LEZEN

Ons langdurige huuraanbod betaalt zich vanaf de eerste dag voor u uit - en dat jarenlang.

MEER LEZEN

De aankoop van uw wagenpark met daaropvolgende herverhuur - deze optie zorgt voor liquiditeit en is altijd het overwegen waard.

MEER LEZEN

KRONE FLEET neemt de verantwoordelijkheid op zich om ervoor te zorgen dat uw trailers altijd in operationele en correcte staat verkeren.

MEER LEZEN