Krone Fleet Logo Krone Fleet Logo

ONDERNEMINGSPORTRET

EFFICIËNTIE IS KONING – HUREN ALS EEN KONING!

KRONE FLEET ziet zichzelf als een gepassioneerde dienstverlener. Deze houding verbindt ons met onze klanten uit de transportsector. We bieden prestaties op een uitstekend niveau, streven naar de hoogste efficiëntie in de economische concurrentie, stellen normen met onze service op de Europese wegen en hebben bij alles wat we doen slechts één doel voor ogen – het zakelijke voordeel van onze klanten!

KRONE FLEET – omdat efficiëntie het hoogste goed is.
KRONE FLEET is uw partner, wanneer het gaat om trailers, containerchassis en wisselsystemen – in de Benelux en in heel Europa. Op onze locaties staan altijd het juiste bedrijfsvoertuig en de noodzakelijke ondersteuning voor u klaar. Gewoon bellen en we komen in actie.

KRONE FLEET – het voertuigpark met eersteklas voertuigen van de fabrikant KRONE. U kunt rekenen op overtuigende huurvoorwaarden en een service die uw zaken gemakkelijker maakt. Onze individuele huuropties met op de behoeften afgestemde termijnen, op maat gesneden onderhoudspakketten en een scala aan serviceopties vergroten uw economisch succes.

Van "Mega" tot "Cool" – ons programma zal u inspireren.
Het uitgebreide programma trailers, containerchassis en wisselsystemen van KRONE FLEET bepaalt maatstaven in heel Europa en biedt de perfecte huuroplossing voor elke wens in de transportsector. Of het nu gaat om platform- of boxopleggers, boxliners, wissellaadbakken, megaliners met een enorm laadvolume of ultramoderne coolliners voor koeltransporten van uiteenlopende aard – bij KRONE FLEET vindt u precies het bedrijfsvoertuig dat u nodig hebt. Kosteneffectief, ongecompliceerd en met de beste service.

Onze service – op maat gesneden, betrouwbaar en winstgevend.
Het dagelijkse transport is al ingewikkeld genoeg. Met KRONE FLEET krijgt u nu een beslissend stuk vrijheid en veiligheid. Met onze services dekken wij alle gebeurtenissen af. In het huurcontract zijn de belangrijkste diensten al standaard opgenomen. Optioneel kunt u nog verdere aanvullende diensten boeken. Welke dat moeten zijn, beslist u zelf: Tyre Care, Tyre service, Telematic, Damage Protection en Transfer – heel veel is mogelijk, maar niet alles moet. We adviseren u kostenbewust en deskundig.

We zijn er altijd voor u – waar u ook bent.
De decennialang gegroeide knowhow in de verhuur van trailers en chassis, en de onovertroffen, Europa-brede infrastructuur van de fabrikant KRONE maken KRONE FLEET een premiumpartner voor uw voertuigpark. Klanten van KRONE FLEET kunnen te allen tijde rekenen op competente grensoverschrijdende klantenondersteuning en op de structuren en diensten van een sterke en toonaangevende fabrikant.