Krone Fleet Logo Krone Fleet Logo
FLEET VOOR Daan

DIE HEBBEN ALLES WAT IK NODIG HEB – Daan, Planning

ALLES WAT IK NODIG HEB.

Bij Krone Fleet krijg je alles zoals is afgesproken!
Eenvoudige afwikkeling, super huurprijs, aardige en behulpzame medewerkers! Je kunt de oplegger zelfs naar eigen wens laten beschilderen.

Het heeft vele voordelen om premiumvoertuigen direct van de fabrikant zelf te huren. Het fijnmazige servicenetwerk van de fabrikant KRONE bestaat al en kan ook door de huurvoetuigen worden gebruikt. Standtijden worden gebruikt. Standtijden worden tot een minimum beperkt. De werkplaatsen kunnen via een orderportaal en een online-shop digitaal, betrouwbaar en snel alle noodzakelijke dingen met KRONE afstemmen met betrekking tot reparatie.

Op deze wijze worden reparatie goedkeuringen meteen vertrekt. Ook het bestellen en vinden van een passend vervangingsonderdeel van de juiste kwaliteit is in een mum van tijd geregeld.

En dankzij het telematicaportaal weet ik altijd waar de kostbare vracht zich bevindt. Daardoor wordt het plannen van voertuigen en chauffeurs bijna kinderspel.

Kortom: Topprestaties, zeer hoog niveau, topvoertuigen, klasse A-begeleiding, zeer goede prijs-/prestatieverhouding, geweldig advies.  KRONE Fleet kan ik alleen maar aanbevelen!

Producten Aanhangwagenservice heroverwogen. Fleet Link
Service Trailer onderdelen altijd beschikbaar. Fleet Link
werkplaats zoeken Aanhangerkoeling heroverwogen. Fleet Link
Servicehotline Aanhangerkoeling heroverwogen. Fleet Link

ONZE SERVICES